Login    
image
STOŁÓWKA
  
image
OBIADY PŁATNE

 

 

CENNIK


Obiad pełny na wynos..............................16 zł

II danie na wynos......................................14 zł

Obiad pełny na miejscu...........................15 zł

II danie na miejscu...................................13 zł

Zupa (1 litr)..................................................4 zł

Zupa w termopaku......................................3 zł

Śniadanie/ kolacja.......................................6 zł

 

 

 

 

AKTUALNY JADŁOSPIS

(Jadłospis dekadowy dla ZZOZ Ostrów Wlkp. od 11-10-2021r. do 20-10-2021r.)

 

Wykaz alergenów zgodnie ze specyfikacjami podanymi przez producentów:
1 legenda (*) produkt zawiera wskazany alergen.
1p - gluten pszenny, 1ż - gluten żytni, 1j - gluten jęczmienny, 1o - gluten owsiany,

2 - jaja, 3 - ryby, 4 - mleko, 5 - seler, 6 -gorczyca,7 - ziarna sezamu, 8 - soja

 

 

 

 

 

30-11-2021r


Zestaw I – jarzynowa z mak. 300 ml (*1p,*4,*5) gołąbki 200g (*2,*5) sos pomidorowy 100g (*1p,*4,*5) ziemniaki 200g kompot owocowy 250ml.

 

Zestaw II –jarzynowa z mak. 300 ml (*1p,*4,*5)pulpet 80g (*1p,*4,*5) sos pomidorowy 100g (*1p,*4,*5) ziemniaki 200g kompot owocowy 250ml.

 

 

 

01-12-2021r


Zestaw I – kapuśniak ze św. kapusty 300ml (*1p,*5) bitka wieprzowa w sosie 80g (*1p,*5,*8) ziemniaki 200g sałatka z buraków 120g kompot owocowy 250ml.

 

Zestaw II – grysikowa 300ml (*1p,*5) bitka wieprzowa w sosie 80g (*1p,*5,*8) ziemniaki 200g sałatka z buraków 120g kompot owocowy 250ml.

 

 

 

02-12-2021r


Zestaw I – rosół z mak. 300 ml (*1p,*4,*5) udko drobiowe pieczone (*5) ziemniaki 200g marchew z groszkiem 120g (*1p) kompot owocowy 250ml.

 

Zestaw II – rosół z mak. 300 ml (*1p,*4,*5) udko drobiowe gotowane (*5) sos biały 100g (*1p,*4,*5)ziemniaki 200g marchew z groszkiem 120g (*1p) kompot owocowy 250ml.

 

 

 

03-12-2021r


Zestaw I – pomidorowa z makaronem 300g (*1p,*4,*5) ryba smażona 80g (*1p,*2,*3,*5) ziemniaki 200g brokuł got. 120g kompot owocowy 250ml.

 

Zestaw II – pomidorowa z makaronem 300ml (*1,*4, *5) ryba z pieca (*3,*5) sos biały 100g (*1p,*4,*5) ziemniaki 200g brokuł got. 120g (*1p,*4,*5) kompot owocowy 250ml.

 

 

 

04-12-2021r


Zestaw I– kalafiorowa 300 ml (*1j,*5)sztuka mięsa w sosie chrzanowym 160g (*1p,*4,*5) kasza 200g (*1j) sur. z marchwi i jabłka 120g kompot owocowy 250ml.

 

Zestaw II – kalafiorowa 300 ml (*1j,*5) sztuka mięsa w sosie 160g (*1p,*4,*5) kasza 200g (*1j) sur. z marchwi i jabłka 120g kompot owocowy 250ml.

 

 

  

05-12-2021r


Zestaw I – grysikowa 300ml.(*5,*1p) filet panierowany 70g (*1p,*2,*5) ziemniaki 200g surówka z kapusty pekińskiej 120g (*5) kompot owocowy 250ml.

 

Zestaw II – grysikowa 300ml.(*5,*1p) filet gotowany 60g (*5) ziemniaki 200g sos biały 100g (*1p,*4,*5) surówka z kapusty pekińskiej 120g (*5) kompot owocowy 250ml.

 

 

 

06-12-2021r


Zestaw I – zupa wiosenna 300 ml(*1p,*5) makaron z sosem pieczarkowym (*1p,*2) kompot owocowy 250ml.

 

Zestaw II – zupa wiosenna 300 ml(*1p,*4,*5) udko gotowane (*5) sos 100g (*1p,*4,*5) ziemniaki 200g

marchewka got. 120g (*1p) kompot owocowy 250ml.

 

 

 

07-12-2021r


Zestaw I – żurek 300 ml (*1p ,4,5*) gulasz wieprz.160g (*1p,*5) ziemniaki 200g (*1j)

sałata lodowa z oliwą 120g (*1p) kompot owocowy 250 ml.

 

Zestaw II – ryżanka 300 ml (*1p ,4,5*) sztuka mięsa w sosie160g (*1p,*5) ziemniaki 200g (*1j)

sałata lodowa z oliwą 120g (*1p) kompot owocowy 250 ml.

 

 

 

08-12-2021r


Zestaw I – barszcz z mak. 300 ml (*1p,*5) pieczeń rzymska 80g (*1p,*2,*5) ziemniaki 200g

sur. z selera i jabłka 120g (*5) kompot owocowy 250 ml.

 

Zestaw II – barszcz z mak. 300 ml (*1p) pulpet w sosie 180g (*1p,*2,*5) ziemniaki 200g

sur. z selera i jabłka 120g (*5) kompot owocowy 250 ml.

 

 

 

09-12-2021r


Zestaw I – szpinakowa 300ml (*1p,*4,*5) filet drobiowy duszony (*1p,*5) ziemniaki 200g kalafior got.120g kompot owocowy 250 ml.

 

Zestaw II –szpinakowa 300ml (*1p,*4,*5) filet drobiowy duszony (*1p,*5) ziemniaki 200g kalafior got.120g kompot owocowy 250 ml.

 

 

 

10-12-2021r


Zestaw I – zupa z fasolki szparagowej 300 ml (*1p,*4,*5 ) kotlet jarski (*1p,*2,*5) ziemniaki 200g

sos grecki 100g (*1p,*4,*5) kompot owocowy 250 ml.

 

Zestaw II – zupa z fasolki szparagowej 300 ml (*1p,*4,*5 ) ryba z pieca 60g (*3,*5) sos grecki 100 (*1p,*4,*5) ziemniaki 200g kompot owocowy 250 ml.

 

 

( zastrzegamy możliwość zmiany jadłospisu )